DOLAR 30,6849 0.3%
EURO 33,1108 0.17%
ALTIN 2.005,820,33
BITCOIN 14179684,05%
Mersin
12°

AÇIK

13:23

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu

Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu

Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu

ABONE OL
Mart 29, 2024 20:55
Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu

MUSA DEMİR ORTAK AKLIN TEK ADAYI

Ülkücüler, Musa Demir’in ‘tek yürek’ yemeğinde buluştu

MUSA DEMİR ORTAK AKLIN TEK ADAYI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Musa Demir, partililerini birlik ve beraberlik yemeğinde buluşturdu.

Türk-Eğitim-Sen Elbistan İlçe Başkanı iken görevinden istifa eden ve memuriyet görevini de milletvekili aday adaylığı için bırakan Musa Demir’in Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki seçim bürosunda verdiği ‘MHP’liler tek yürek’ yemeğine MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek, MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Hulusi Alagöz ve çok sayıda partili katıldı.

Yemek ikramı ve edilen duanın ardından mikrofona gelen Musa Demir, konuşmasının başında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin siyasi ve ekonomik açıdan zor durumda olduğunu savunan Demir, AK Parti hükümetine yüklendi. Demir, eleştirilerini;

 

 

 

“Türk milleti ve devleti, tarihinde siyasal ve ekonomik anlamda hiç olmadığı kadar kontrolsüz bir şekilde uçuruma gidiyor. Demokratik açılım diye güzel ülkemizin parçalanma taşları döşeniyor. Başkanlık denilerek ülkenin üniter yapısı değiştirilmek isteniyor. Federal bir yapının altyapısı hazırlanarak parçalanma senaryoları yazılıyor. Hırsızlık ve yolsuzluk ayyuka çıkmış olmasına rağmen üstü örtülmeye çalışılmış, milletin hakkı olan kaynaklar belli mahfillere aktarılmıştır. İsraf, lüks ve saltanat uğruna kıt kaynaklar çarçur edilmiştir. 13 yılda iç ve dış borçlarımız 3 kattan fazla artarak 800 milyar dolara tırmanmıştır” cümleleri ile özetledi.

7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek seçimlerin bir dönüm noktası olduğuna işaret eden Musa Demir; “Ülkemizin içine düşürüldüğü bu açmazdan çıkması için 7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek seçimler bir dönüm noktası niteliği taşımaktadır. İnancım, yüce Türk milletinin sağduyusunu kullanarak, ülkemizi siyasal bölünmenin, ahlaki çöküşün, ekonomik olarak uçurumun eşiğine getirenlere sandık başında ‘dur’ diyeceği yönündedir. Bu kritik dönemeçte öncelik alarak tarihin akışını değiştirecek kadrolarda yer almak üzere yola çıktım. 2011 yılından beri yürüttüğüm Türk-Eğitim-Sen Elbistan İlçe Başkanlığı görevinden MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmak için istifa ettim. Sendikal alandaki hizmetlerimi, siyasette de sürdürmek istiyorum. Halkın içinden gelen birisi olarak çalışma sahamızı ve ihtiyaçları çok iyi biliyorum” ifadelerini kullandı.

“Hemşerilerimin dertleri ile dertleniyorum” diyen Musa Demir; “Bölgenin kaynakları olmasına rağmen ihmal edildiğini, istihdam yaratacak yatırımların yapılması için mücadele edilmediğini, iş bulamayan güzel insanlarımızın da ekmeğin peşinde bir hayale doğru uçtuğunu, bir meçhule uçarken yüreğinde derin yaralar açıldığını, yüreğine kan damladığını, potansiyelini kullanamadığını üzülerek müşahede ediyor ve hemşerilerimin dertleri ile dertleniyorum. Bu topraklara hepimizin borcu var. Hepimiz el birliğiyle bu kısır döngüyü tersine çevirmeli; Kahramanmaraş’ı özelde de Elbistan’ı bir cazibe merkezine dönüştürmeli, istihdam yaratacak yatırımlara öncülük etmeliyiz.

Bu çerçevede gözümü açtığımdan beri bir ferdi olmaktan gurur duyduğum, davasını Türk milletine ve devletine hizmet olarak belirlemiş ve vatan sevdasını canıyla, kanıyla ispat etmiş şerefli insanların ocağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den milletvekili aday adayı olmak üzere kamu görevinden ayrılmış bulunuyorum” cümleleri ile konuşmasını tamamladı.

Programın sonunda katılımcılar, böyle bir organizasyondan dolayı Demir’e teşekkür ettiler.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.